King 5.65 software

Supportvraag

King 5.65 Download

Je vindt hieronder de nieuwste King5 download: King 5.65a1

blanco

Download & Instructie

Download King 5.65a1 alleen als je beschikt over licentiegegevens voor release 5.65a

Voor King 5.62a2 zijn geen aparte licentiegegevens nodig. De laatst uitgegeven licentie voor 5.62a kun je voor alle 5.62a-releases gebruiken.

1.

Controleer hier de Systeemeisen en Bekende problemen voor King 5.65a

en de Bekende problemen.

2. Maak een  goede back-up van alle bestanden in de King-datamap (dus van alle Kingadministraties inclusief Qsysteem).
3.

Controleer in King via HELP > INFORMATIE OVER KING, VERSIE INFO met welke versie nu gewerkt wordt, en kies hieronder de volgende stap.

• Indien je momenteel met King 5.59a, 5.60a of 5.61a werkt, kun je direct doorgaan naar stap 4.
  • Indien dit met King 5.48a (5.48.1050.1) of hoger is, dan kun je direct naar punt 4 gaan.
  • Is een lagere King-versie geïnstalleerd, raadpleeg dan in de juiste Update-handleiding: Stand-alone of Netwerk, en het conversieschema voor de tussenstappen.
    Zie ‘Handleidingen installatie & update‘ .
  • Zorg er ook voor dat al je administraties zijn omgezet naar je huidig werkende King-release, voordat je de nieuwste software gaat installeren en King gaat updaten.
    NB. als King is geüpdatet naar de nieuwste versie dien je ook altijd je administraties bij te werken naar deze nieuwste update.
4.

Download de programmatuur van King 5.65a

NB. King is niet te downloaden via Internet Explorer.
Gebruik voor de download Microsoft Edge of een andere webbrowser.

5. Kijk bij ‘Handleidingen installatie & update‘ voor het juiste installatiedocument en volg de instructies.
6. Indien gebruik wordt gemaakt van KingWebservices dient ook deze te worden geüpdate.
Zie hiervoor de pagina Download King Webservices.

Release Notes 5.65

Kijk voor een pdf-document met meer uitleg: Nieuwe functionaliteiten in King 5.65a1.

Opgeloste bugs en gerealiseerde wensen in King 5.65a1

Module

Omschrijving

Afdrukken productie-orders Wens: THT-datum van partij beschikbaar op afdruk bij eindproductspecificatie
Algemeen Bankrekeningen niet te selecteren in betalingsvoorstellen
Database/Queries Aantal in backorder tbv directe productie wordt onterecht als reservering gezien
Import orders XML XML order import rekent aantallen verkeerd om bij gebruik verkoopeenheden
Info artikelen Uitklapper King debiteur > info artikelen
Invoeren bestellingen Wens: Openstaande bestellingen per leverancier – Zoek op begint met/bevat
Invoeren orders King sluit af zonder melding: bij order invoer, indien een artikel wordt geselecteerd die negatief komt te staan in de voorraad
Invoeren orders Wens: Invoeren orders bij artikel via directe productie, melding als artikel (deels) op voorraad
Koppeling webwinkel SOAP Webshop: Subquery cannot return more than one row bij ophalen nieuwe orders
NAW-stamgegevens Foutmelding bij debiteuren dashboard
NAW-stamgegevens Wens: Bij kopiëren van debiteur/crediteur/relatie ook scandocumenten meenemen
Productie-orders Webservice ‘WebSvcProc_Productieorder_LockVrijgeven’ aangeroepen met te veel parameters
Projecten Project kan niet worden gefactureerd wanneer er geen verzendadres op de debiteur staat ingesteld.
Projecten uitklapper Projecten: toevoegen excel calculatie
Uitleverhistorie wens: WMS-tabblad zichtbaar in uitleverhistorie
Webservices Logistiek Webservice Productieorder_Toevoegen geeft productieorder Gid terug i.p.v. productieorder nummer
Webservices Orders Wens: Webservice Order_Toevoegen – Veld AparteLevering opnemen