demo administraties king5

download | instructies
contact

Demo administraties

Je kunt hier de meest recente Demo-administraties downloaden in de administratiemap van King.
De locatie van je administratiemap kun je vinden in King via het menupunt Help > Informatie over King > Tabkaart Installatie, bij “Administratiebestanden server”.

DemoFin (voor de versies Financieel en Factureren, 38,3 MB)

DemoArt (voor de versies Artikelen en Logistiek, 39,5 MB)

Download Blanco.db (26,9 MB): om te voorkomen dat je na het aanmaken van een nieuwe administratie of na het reorganiseren van een bestaande administratie scripts opnieuw moet doorvoeren, is een nieuwe Blanco.db gemaakt, waarin de scripts al zijn verwerkt.