demo administraties king5

download | instructies

blanco

Demo administraties

Je kunt hier de meest recente Demo-administraties downloaden in de administratiemap van King.

• De locatie van je administratiemap kun je vinden in King via het menupunt Help > Informatie over King > Tabkaart Installatie, bij “Administratiebestanden server”.

DemoFin (voor de versies Financieel en Factureren, King 5.67)

DemoArt (voor de versies Artikelen en Logistiek, King 5.67)

Blanco administraties

Om te voorkomen dat je, na het aanmaken van een nieuwe administratie of na het reorganiseren van een bestaande administratie, scripts opnieuw moet doorvoeren, kun je een nieuwe Blanco.db downloaden, waarin de laatste scripts al zijn verwerkt.

Blanco.db voor release 5.67a

Klik op Blanco.db (30,1 Mb)  om de nieuwe Blanco.db op te slaan op de pc (niet in de datamap van King).
Vervolgens verwijder je uit de datamap van King de bestanden Blanco.db én Blanco.log.
Kopieer de nieuwe Blanco.db naar de datamap van King.

Blanco.db voor release 5.65a

Klik op Blanco.db (27,4 MB) om de nieuwe Blanco.db op te slaan op de pc (niet in de datamap van King).
Vervolgens verwijder je uit de datamap van King de bestanden Blanco.db én Blanco.log.
Kopieer de nieuwe Blanco.db naar de datamap van King.

Blanco.db voor release 5.64a

Klik op Blanco.db (27,4 MB) om de nieuwe Blanco.db op te slaan op de pc (niet in de datamap van King).
Vervolgens verwijder je uit de datamap van King de bestanden Blanco.db én Blanco.log.
Kopieer de nieuwe Blanco.db naar de datamap van King.

Blanco.db voor release 5.63a

Klik op Blanco.db (26,9 MB) om de nieuwe Blanco.db op te slaan op de pc (niet in de datamap van King).
Vervolgens verwijder je uit de datamap van King de bestanden Blanco.db én Blanco.log.
Kopieer de nieuwe Blanco.db naar de datamap van King.