Factuur2King

download | instructies | systeemeisen

Factuur2King herkent de inhoud van je gescande in- en verkoopfacturen en koppelt deze aan de juiste crediteur/debiteur in King5.

blanco

Factuur2King - Download (Multi en Single-user)

Wanneer je nog een oudere versie van Factuur2King gebruikt: zet je licentie(s) eenmalig om naar Factuur2King 2.6.

• Gebruik hiervoor de Pincode die je per email hebt ontvangen:
  • Je hoeft de installatie(s) daarna niet meer opnieuw te activeren na het verlopen van het jaar.

Onder de tab ‘Release notes’ staat beschreven wat er is gewijzigd ten opzichte van de vorige versie, en onder de ‘Instructie handleidingen’ staan alle relevante installatie-handleidingen.

Factuur2King Multi User

1. Download het bestand Factuur2King Multi User 2.6.318 (ZIP-bestand).
    Kies voor ‘Opslaan’ of ‘Opslaan als’.
  2. Pak het zip-bestand uit en plaats de bestanden op de gewenste locatie op de pc (de locatie maakt niet uit).
  3. Volg de stappen in de update handleiding voor het bijwerken van Factuur2King.
    Houd de mail van King met de licentiecode en Pincode bij de hand. Herhaal de handelingen per installatie.

Factuur2King Single User

1. Download het bestand Factuur2King Single User 2.6.318 (ZIP-bestand).
    Kies voor ‘Opslaan’ of ‘Opslaan als’.
  2. Pak het zip-bestand uit en plaats de bestanden op de gewenste locatie op de pc (de locatie maakt niet uit).
  3. Volg de stappen in de update handleiding voor het bijwerken van Factuur2King.
    Houd de mail van King met de licentiecode en Pincode bij de hand.

Instructies en systeemeisen

Release 2.6

• In Release 2.6 kun je de software eenmalig activeren met een licentienummer/pincode. Je hebt hiervoor een mail gehad om je Licentie(s) om te zetten naar Factuur2King 2.6.
  • Dit doe je eenmalig voor elke installatie van Factuur2King, daarna hoeven de installaties niet meer opnieuw geactiveerd te worden na het verlopen van het jaar.

Factuur2King 2.6

Programma Licentiegegevens
    Probleem Bij de Licentiegegevens wordt aangegeven dat de licentie na 2 weken verloopt. Deze datum wordt eens in de 2 weken automatisch verlengd wanneer een internet verbinding beschikbaar is.
    Oplossing Start minimaal 1x per 2 weken Factuur2King op, met een werkende internet verbinding. De licentiedatum wordt automatisch aangepast. Aan een definitieve oplossing wordt gewerkt
    Geplaatst 28-2-2020

Factuur2King 2.5

Programma Verwerken facturen
    Probleem De tegenrekening wordt in sommige gevallen niet meer automatisch door Factuur2King ingevuld.
    Oplossing Je kunt handmatig een tegenrekening invullen of op ‘Verversen’ klikken. Download en installeer Factuur2King 2.5 versie 294 Single User  of Multi-User waarin dit probleem is opgelost.
    Geplaatst 26-10-2018

Multi-user

Handleidingen Admi portal: