WMS Algemene instellingen

handleidingen | instellingen

Kijk hier voor de Algemene Instellingen voor de KING WMS Apps.

• Het document Start.pdf beschrijft de handelingen die nodig zijn om het WMS Dashboard in te stellen.
    Ook vind je hier terug hoe je een WMS-App abonnement kunt afsluiten of wijzigen.

• Het document Instellingen.pdf beschrijft de instellingen op het KING WMS Dashboard.

• Het document Aanmelden met ID-pas beschrijft de handelingen die nodig zijn om hiervan gebruik te maken.
    Met behulp van een ID-pas kun je gebruik maken van de WMS apps.

• De handleiding Etiketten printen King Apps.pdf beschrijft de voorbereidingen die nodig zijn om met de Apps ‘King WMS Magazijnontvangsten’ en ‘King WMS Orderpicken’ automatisch etiketten te printen.

• Bij verkooporders kun je in KING ERP of in het WMS Dashboard rechtstreeks aangeven dat deze verplicht gecontroleerd moeten worden na het verzamelen.
    Kijk hier: Verkooporder Verplicht controleren.pdf.

Het is mogelijk bepaalde functionaliteiten van KING WMS met behulp van Vrije Rubrieken bij de verkooporders in KING ERP te gebruiken.

• Het document Baknummer opslaan in Vrije Rubriek.pdf beschrijft de handelingen die nodig zijn om het Baknummer waarin de pickregel verzameld wordt op te slaan in een Vrije Rubriek van de verkooporderregel.