de King Connector

instructies | release notes
contact
Support Boekhoudsoftware

de king Connector

• Via de King Connector kun je o.a. gebruik maken van de King Apps en de koppeling met Trifact365 met je eigen King5 installatie.
  • Bij een server installatie van King wordt de King Connector automatisch geïnstalleerd.

blanco

King Connector

Bij een server installatie van King wordt automatisch de King Connector mee geïnstalleerd. De service wordt wel geïnstalleerd maar niet geactiveerd.

• Zet binnen de Windows Services de ‘King Connector service’ op ‘automatisch starten’, en start eenmalig handmatig.

Kijk hier voor  de installatiehandleiding met de systeemeisen en de algemene instellingen van de King Connector om gebruik te maken van de King Apps.

Kijk hieronder voor de Release notes van de King Connector.

Release notes King Connector:

Release notes 15 oktober 2020

• Nieuwe styling van de inlogpagina:
    De inlogpagina heeft een visuele update gekregen volgens de nieuwe huisstijl.
  • Diverse technische verbeteringen:
    King Connector heeft diverse technische verbeteringen gehad om de dienstverlening te blijven verbeteren.

Release notes 21 januari 2020

• Performance verbetering zodat o.a. statistieken sneller kunnen worden weggeschreven en teruggelezen.
  • Snelheidswinst is gerealiseerd voor het starten van de King Connector door verbetering van het Updaten van administraties.
  • Diverse defects opgelost:
    • Vergrendeld gebruikers-scherm is opgelost.
    • Inloggen met uitvullen licentienummers is opgelost.
    • Inloggen gebruikerscode met een spatie is opgelost.