de King Connector

instructies | release notes
Probleem met King connector melden

de king Connector

Bij een server installatie van King wordt de King Connector automatisch geïnstalleerd.

Via de King Connector kun je o.a. gebruik maken van:

Support Boekhoudsoftware

Release notes King Connector:

Update juli 2022

De update van de KING Connector, 25 juli 2022, betreft diverse technische verbeteringen.
  • Software en Apps worden volledig automatisch geüpdatet. Hiervoor hoef je niets te doen.
Release notes 6 mei 2021
Er zijn wat kleine fouten opgelost:

• Download en installeer de King Connector.msi (6,9Mb) opnieuw.
  • NB. Gebruik een andere webbrowser dan Internet Explorer om te downloaden.
Release notes 15 april 2021
  • Stabiliteit en betrouwbaarheid aangepakt: hierbij een betere monitoring bij foutsituaties en een betere meting van de performance.
  • Ondersteuning voor de webshop API en de webservices API.
  • Ondersteuning voor King Online Standalone installaties bij HD Services (voor King offline adviseren we je om de client-server te installeren).
  • De King Connector hoeft niet meer in administrator mode te draaien.

Release notes 15 oktober 2020

• Nieuwe styling van de inlogpagina:
    De inlogpagina heeft een visuele update gekregen volgens de nieuwe huisstijl.
  • Diverse technische verbeteringen:
    King Connector heeft diverse technische verbeteringen gehad om de dienstverlening te blijven verbeteren.

Release notes 21 januari 2020

• Performance verbetering zodat o.a. statistieken sneller kunnen worden weggeschreven en teruggelezen.
  • Snelheidswinst is gerealiseerd voor het starten van de King Connector door verbetering van het Updaten van administraties.
  • Diverse defects opgelost:
    • Vergrendeld gebruikers-scherm is opgelost.
    • Inloggen met uitvullen licentienummers is opgelost.
    • Inloggen gebruikerscode met een spatie is opgelost.
Blanco
KING CONNECTOR ISSUE (19-04-2021)

Je kunt problemen ondervinden bij het gebruik van de King apps (o.a. King CRM-app), de Bankenkoppeling, de Koppeling TriFact en King maatwerk apps.
Dit wordt veroorzaakt door het spontaan stoppen van de dataverbinding via King Connector.

Er zijn wat kleine fouten opgelost:

Download en installeer de King Connector.msi (6,9Mb) opnieuw.

NB. Gebruik een andere webbrowser dan Internet Explorer om te downloaden.

Wanneer je nog problemen ondervind neem dan contact op met onze afdeling Support via de knop hierboven ‘Probleem met King Connector melden‘, of via 088 – 033 53 40.