King Connector instellen

Support Boekhoudsoftware

King Connector, instellen

Bij een server installatie van King wordt automatisch de King Connector mee geïnstalleerd. De service wordt wel geïnstalleerd maar niet geactiveerd.
  • Zet binnen de Windows Services de ‘King Connector service’ op ‘automatisch starten’, en start eenmalig handmatig.
Kijk hier voor de King Connector installatiehandleiding met de systeemeisen en de algemene instellingen van de King Connector om gebruik te maken van de King Apps.