Support Boekhoudsoftware

King Connector, instellen

Bij een server installatie van King wordt automatisch de King Connector mee geïnstalleerd. De service wordt wel geïnstalleerd maar niet geactiveerd.

• Zet binnen de Windows Services de ‘King Connector service’ op ‘automatisch starten’, en start eenmalig handmatig.

Kijk hier voor  de installatiehandleiding met de systeemeisen en de algemene instellingen van de King Connector om gebruik te maken van de King Apps.

KING CONNECTOR ISSUE (13-09-2021)

Bij het inloggen in King5 kun je de volgende melding krijgen: ‘Table ‘App_WMS_tabinstellingen’ not found.”

Indien je gebruik maakt van het WMS Dashboard kun je de instellingen opslaan en opnieuw inloggen in King5. Het probleem is hiermee verholpen, maar aan een definitieve oplossing wordt gewerkt.

KING CONNECTOR ISSUE (19-04-2021)

Je kunt problemen ondervinden bij het gebruik van de King apps (o.a. King CRM-app), de Bankenkoppeling, de Koppeling TriFact en King maatwerk apps.
Dit wordt veroorzaakt door het spontaan stoppen van de dataverbinding via King Connector.

Er zijn wat kleine fouten opgelost:

Download en installeer de King Connector.msi (6,9Mb) opnieuw.

NB. Gebruik een andere webbrowser dan Internet Explorer om te downloaden.

Wanneer je nog problemen ondervind neem dan contact op met onze afdeling Support met onderstaande knop (meldingsformulier) of via 088 – 033 53 40.