Supportvideo’s King5

Op deze pagina’s staan onze instructievideo’s, verdeeld in verschillende topics.

• Diverse belangrijke instellingen en mogelijkheden in King5 worden uitgelegd.
  • Je kunt precies zien hoe je dit in King kan toepassen.
  • Kom je iets tegen wat hier nog niet bijstaat? Neem dan contact op met onze supportafdeling, dan leggen zij het haarfijn uit.

NB. Kijk hier voor de FAQ-pagina over het downloaden, installeren en licentie ingeven van King.

Nieuwste video-instructies King5:

BTW-ID nummer instellen in King per 1 januari 2020

Controle: kun je ook zien wie in King de boeking heeft ingevoerd en wie de boeking definitief heeft gemaakt?

De stijl aanpassen van King Software.

'E-mail: hoe stel ik in dat email voortaan via mijn standaard account gaat?