Algemene instructie video’s.

Ga hier terug naar de andere video-topics

BTW-ID nummer instellen in King per 1 januari 2020

Controle: kun je ook zien wie in King de boeking heeft ingevoerd en wie de boeking definitief heeft gemaakt?

De stijl aanpassen van King Software.

E-mail: hoe stel ik in dat email voortaan via mijn standaard account gaat?

Excel2King: hoe maak ik een lijst om te importeren via Excel2King?

Exporteren: kan je in King ook selectieschermen kopiëren naar Excel?

Opslaan: kan ik de gemaakte pdf-documenten ook nog apart op mijn harddisk bewaren?

Foutmelding bij het opstarten, dat bij de vorige sessie afdrukopdrachten zijn mislukt. Hoe verwijder ik deze melding?

Zijn er sneltoetsen om gegevens uit archiefstukken naar journaalposten over te nemen?

Hoe geef je tekst in de tekstvelden een andere kleur of maak je het extra vet?

Hoe bestel ik een Upgrade in King?

Hoe stel ik een Vaste vervoerder voor een land in?