Topic: Gebruik ‘Favorieten’ om snel te navigeren

Je kunt je meest gebruikte programma’s als ‘Favoriet’ instellen, zodat je deze voortaan sneller kunt starten.

Kijk hiervoor linksboven in het menu onder ‘Favorieten’.

Als je hierop klikt zie je twee hoofdmenu-items: ‘Favorieten’ en ‘Historie’.

Onder ‘Favorieten’ gaan we 2 voorbeelden toevoegen.

Voorbeeld 1: Boekingsprogramma
Wanneer voor jou het boekingsprogramma erg belangrijk is, en veel gebruikt wordt, voeg je het boekingsprogramma toe aan je Favorieten.

• Ga hiervoor naar het menu-item ‘Financieel’ en start ‘boekingsprogramma’.
  • Links onderin het scherm kun je klikken op het sterretje: hiermee wordt het programma toegevoegd aan je Favorieten.

Voorbeeld2: Grootboekinformatie
De grootboekinformatie geeft een duidelijk overzicht hoe je administratie ervoor staat.

• Om de grootboekinformatie toe te voegen aan je favorieten, ga je naar het menu-item ‘Financieel’. Klik vervolgens op ‘grootboek’ en start de grootboekinformatie.
  • Rechts bovenin het scherm kun je klikken op het sterretje: hiermee wordt het programma toegevoegd aan je Favorieten.

Favorieten inzien

• Ga terug naar je hoofdmenu.
  • Als je nu het programma ‘Favorieten’ start dan zie je dat het boekingsprogramma en de grootboekinformatie toegevoegd zijn aan de Favorieten.

Je kunt deze programma’s voortaan direct starten vanuit Favorieten.

Extra Tip:

Ook zie je een kopje ‘Historie’, waaronder de vijf laatst gebruikte programma’s worden getoond. Ook deze kun je direct starten door erop te klikken.