Topic: Direct bewerken debiteuren

Direct bewerken debiteuren

Wist je dat je direct op de selectieregels in tabellen /stamgegevens je debiteuren kunt aanpassen?

1. Start Debiteuren (Ga naar: Financieel -> debiteuren -> tabellen/stamgegevens -> Debiteur)
  2. Rechts bovenaan zie je het icoon van instelling. Klik daarop.
  3. Zet het schuifje van direct bewerken  aan en druk op opslaan.

• Je kunt de velden van de debiteuren nu direct bewerken.

• Dit scheelt heel veel tijd als je bij vele debiteuren dezelfde aanpassing moet doorvoeren.