Gebruikerstip voor Algemene informatie

Nieuwe Rabo Boekhoudkoppeling

27 Jun, 2022 | Algemene informatie

Update 27 juni 2022: Update je Rabobank koppeling

Koppel elke Rabobank rekening opnieuw, zodat je deze vanaf 1 juli 2022 kunt blijven gebruiken om je bankafschriften te importeren. Zodra de KING Finance update waarmee je de Rabobank koppeling kan updaten beschikbaar is, krijg je hierover bericht.

• NB. Wanneer je pas na 31 juli de bankrekening(en) kunt overzetten, neem dan contact op met onze Support afdeling.

Klik hieronder bij de juiste Software om je bestaande Rabobank-rekeningen te updaten naar de nieuwe ‘Rabobank Boekhoudkoppeling’.

KING Finance

KING ERP

Kijk hier om je bestaande Rabobank koppeling in KING Finance te updaten. Kijk hier om je bestaande Rabobank koppeling in KING ERP te updaten.

Update 24 juni 2022: Update je Rabobank koppeling

Per 1 juli 2022 zal de huidige Rabobank koppeling met je administratie stoppen.

• Je zult elke gekoppelde bankrekening opnieuw moeten koppelen om de nieuwe ‘Rabobank Boekhoudkoppeling’ te kunnen gebruiken en je bankafschriften te importeren.
    • NB. Wanneer je pas na 31 juli de bankrekening(en) kunt overzetten, neem dan contact op met onze Support afdeling.

KING Finance:

Kijk hier voor de stappen die je kunt volgen om je bestaande Rabobank koppeling in KING Finance te updaten naar de nieuwe ‘Rabobank Boekhoudkoppeling’.

KING ERP:

Kijk hier om je bestaande Rabobank koppeling in KING ERP te updaten naar de nieuwe ‘Rabobank Boekhoudkoppeling’.

Update 23 juni 2022: informatie ondersteuning oude Rabobank BoekhoudKoppeling.

De ondersteuning met je oude boekhoudkoppeling met de Rabobank is gewijzigd naar 1 augustus 2022.
Tot en met 31 juli a.s. kun je nog met je huidige koppeling blijven werken.

We zijn druk bezig om de Rabo Boekhoudkoppeling in onze software te implementeren zodat deze op tijd werkt.

Update 24 mei 2022: nieuwe Rabo BoekhoudKoppeling KING Accountancy en KING Finance.

Per 1 juli 2022 beëindigt Rabobank zijn bestaande bankkoppeling. Dit betekent dat je vanaf dat moment via de oude koppeling geen afschriften meer ontvangt en geen betalingen en incasso’s meer kunt versturen in KING Finance en KING Accountancy.

• Wat betekent de nieuwe koppeling voor KING Accountancy en KING Finance gebruikers?
    • Wanneer de nieuwe koppeling gereed is activeer je deze direct vanuit KING Accountancy en KING Finance.
    • Dit doe je door een Rabobankrekening te selecteren en je eenmalig aan te melden voor de nieuwe koppeling.
    • Je oude koppeling wordt automatisch stopgezet en de software begeleidt je verder door het aanmeldingsproces.
    • Na het activeren van de nieuwe koppeling kan het maximaal 2 werkdagen duren voordat je betalingen en incasso’s kunt uitschrijven.
    • Afschriften worden wel de volgende dag direct aangeleverd.

Nieuwe koppeling voor 1 juli werkzaam
Op dit moment werken wij aan de nieuwe koppeling, zodat je deze voor 1 juli kunt gebruiken. We verwachten je hier snel meer over te kunnen vertellen en houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief en onze supportwebsite.

• Binnenkort kun je hier ook lezen wat de nieuwe koppeling inhoudt voor KING ERP.

22 februari 2022

Op dit moment informeert de Rabobank zijn klanten over een nieuwe Rabo BoekhoudKoppeling voor zakelijke rekening(en). In deze communicatie geven zij aan dat de huidige koppeling op 1 juli 2022 stopt.

Wij zijn op de hoogte van deze nieuwe koppeling en informeren je als klant uiteraard tijdig en ruim voor 1 juli 2022 over het in gebruik nemen van deze vernieuwde Rabo BoekhoudKoppeling in combinatie met onze producten.

We vragen je verdere berichtgeving vanuit ons af te wachten. Je huidige boekhoudkoppeling blijft werkzaam tot 1 juli 2022 en daarom hoef je daar nu nog niks aan te wijzigen.