KING WMS ProductDetails

instellingen

Vraag met de ProductDetails-app de actuele informatie van je producten op.

• Scan eenvoudig en snel de productcode van je product.
  • Direct de juiste informatie met een uitgebreide productomschrijving, de actuele prijs en correcte voorraad.
  • Tijdsbesparing door automatisering.
  • Kostenbesparing door het proces te vereenvoudigen.
  • Foutvermindering bij wijzigingen.
  • Getoonde informatie altijd up-to-date door de koppeling met je King-administratie.

WMS ProductDetails Instellingen (pdf).

Dit document beschrijft de instellingen welke in de app KING WMS Productdetails gemaakt kunnen worden en die de werking van de app bepalen.

Download de ProductDetails-app: