King 5.4x Software

Supportvraag

King 5.4x

Hier vind je de oudere releases van King5 aan. Deze zijn vooral bedoeld met het oog op eventuele conversie(s).
Hou de juiste licentie-code bij de hand.

blanco

King 5.48a4 Download & Instructie

Download King 5.48a alleen als u beschikt over licentiegegevens voor release 5.48a

1. Maak een goede backup van alle bestanden in je King-datamap (dus van alle King-administraties inclusief het Qsysteem).
  2. Download de programmatuur van King 5.48a:

Handleidingen:

Installatie/update van King 5.48 stand alone (pdf)
Installatie/update van King 5.48 in een Windows-netwerk (pdf)

King 5.45a3 Download & Instructie

Download King 5.45a alleen als u beschikt over licentiegegevens voor release 5.45a
  1. Maak een goede backup van alle bestanden in je King-datamap (dus van alle King-administraties inclusief het Qsysteem).
  2. Download de programmatuur van King 5.45a:
    • Klik op Download King 5.45 t.b.v. installatie stand alone en server/client (173 MB) en kies voor Opslaan.
    • Selecteer de map waar het bestand King5.45.1195.1.exe moet worden opgeslagen (gebruik niet de datamap of de programmatuurmap van King) en kies voor Opslaan.
    • Na het downloaden kun je de vraag krijgen of je het bestand wilt openen of sluiten. Kies voor Openen als je nu wilt installeren, en anders voor Sluiten.
  3. Kies hieronder de juiste installatiehandleiding, en volg de procedure.

Handleidingen

King 5.42a5 Download & Instructie

Download King 5.42a alleen als u beschikt over licentiegegevens voor release 5.42a
  1. Maak een goede backup van alle bestanden in je King-datamap (dus van alle King-administraties inclusief Qsysteem.db).
  2. Download de programmatuur van King 5.42a5:
    • Klik op Download King 5.42 t.b.v. installatie stand alone en server/client (76 MB) en kies voor Opslaan.
    • Selecteer de map waar je King5.42.717.1.exe wilt opslaan (gebruik niet de datamap of de programmatuurmap van King) en kies voor Opslaan.
    • Na het downloaden kun je de vraag krijgen of je het bestand wilt openen of sluiten. Kies voor Openen als je nu wilt installeren, en anders voor Sluiten.
  3. Klik op Installatiebeschrijving download King 5.42a (pdf), druk het bestand af en volg de procedure.