Gebruikerstip voor Algemene informatie

Algemene veiligheidstips

1 Jan, 2022 | Algemene informatie

Hier lees je allerlei handige gebruikerstips om in onze producten toe te passen.

Belangrijke gebruikerstip voor al onze producten omtrent ‘Veiligheid’.

• Zorg ervoor dat je regelmatig een back-up van je data maakt om dataverlies te voorkomen.
  • Daarnaast raden wij aan dat iedereen binnen je organisatie werkt met een veilig en dus sterk wachtwoord in combinatie met een unieke gebruikersnaam. Standaard ingestelde wachtwoorden gelden als een veiligheidsrisico.
    Denk hierbij ook aan gebruikersnamen als ‘systeem’, die worden gebruikt om rechten aan bepaalde accounts toe te kennen.
    Heb je hierbij hulp nodig? Onze consultants helpen je graag.