Excel2King

download | instructies | systeemeisen

blanco

Excel2King - Download

Download het bestand excel2kingv211.zip.
Deze versie biedt ondersteuning voor de nieuwe  ART_DIMENSIE (LENGTE, BREEDTE, HOOGTE) velden vanaf King 5.59.

Kijk hieronder voor de overige ‘Release notes’ en de ‘Instructie handleidingen’.

Instructies en systeemeisen

Excel2King 2.11/2.10 voegt ondersteuning toe:

• Aan de lengte, breedte en hoogte van de velden in King 5.59, vanaf E2K versie 2.11
  • Aan de Webwinkel ID -velden in King 5.56, vanaf E2K versie 2.10

Inleesbestanden Aanpassingen – Excel2King versie 2.11

Artikelen: Bekijk de ‘Eisen aan het XML-bestand met artikelen’ in de help van King, voor een overzicht welke velden verplicht zijn en met welke informatie je ze kunt vullen.

• ART_DIMENSIE_LENGTE
    • ART_DIMENSIE_BREEDTE
    • ART_DIMENSIE_HOOGTE

Inleesbestanden Aanpassingen – Excel2King vanaf versie 2.10

Artikelen: Bekijk de ‘Eisen aan het XML-bestand met artikelen’ in de help van King, voor een overzicht welke velden verplicht zijn en met welke informatie je ze kunt vullen.

• ART_WEBWINKEL_ID
    • Mogelijkheid om WEBWINKELS te verwijderen via VERWIJDERARTWEBWINKEL kolom met waarde ‘1’ in Excel

Debiteuren: Bekijk de ‘Eisen aan het XML-bestand met NAW-gegevens’ in de help van King, voor een overzicht welke velden verplicht zijn en met welke informatie je ze kunt vullen.

• NAW_WEBWINKEL_ID
    • Mogelijkheid om WEBWINKELS te verwijderen via VERWIJDERNAWWEBWINKEL kolom met waarde “1” in Excel

Tarieven: Bekijk de ‘Eisen aan het XML-bestand met Tarieven’ in de help van King, voor een overzicht van welke velden verplicht zijn en met welke informatie je ze kunt vullen.

• TAR_WEBWINKEL_ID
    • Mogelijkheid om WEBWINKELS te verwijderen via VERWIJDERTARWEBWINKEL kolom met waarde “1” in Excel

Orders: Bekijk de ‘Eisen aan het XML-bestand met orders’ in de help van King, voor een overzicht van welke velden verplicht zijn en met welke informatie je ze kunt vullen.

• Velden voor Verkoopeenheden > ORK_WEBWINKEL_ID

Magazijnontvangsten: Bekijk de ‘Eisen aan het XML-bestand met magazijnontvangsten’ in de help van King, voor een overzicht van welke velden verplicht zijn en met welke informatie je ze kunt vullen.

• Velden voor Verkoopeenheden > MOK_AANGEMAAKTOP_TIJDSTIP