Developers informatie

Helpdesk | Handleidingen | Video-instructies | FAQ | Consultancy
Supportvraag

Developers informatie

In King 5.64a zijn de database, webservices, layouts en XSD’s van King op een aantal punten gewijzigd.

Vanuit je applicatie wordt wellicht een koppeling met King gemaakt, en onderstaande informatie betreffen de aanvullingen en wijzigingen om de laatste versie van de King Software aan te passen.

Databasewijzigingen King 5.64a1 (pdf)
  • Dit document is bestemd voor King-gebruikers met de optie King Task Centre of King Datadigger, met de databasewijzigingen in King 5.64 t.o.v. King 5.63
Combowaardes database King 5.64a1 (pdf)
  • Dit document is bedoeld voor gebruikers van King Data Digger en King Task Centre.

Webservices:

• Aangepaste webservices, met nieuwe foutcodes
  • Document met de wijzigingen webservices King 5.64 t.o.v. King 5.63
Wijzigingen Layouts King 5.64a1 (pdf)
  • Wijzigingen in de instelbare lay-outs King 5.64 t.o.v. King 5.63
  • Bestemd voor King-gebruikers die in King 5.63 zelf rapport-lay-outs hebben gemaakt of gewijzigd.
XSD-wijzigingen release 5.64a1 (pdf)
  • Dit document is voor gebruikers die XML-bestanden importeren of exporteren met King.
XSD King 5.64a1 (ZIP-bestand)
  • De XSD schema’s

Alle informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.

Als je nog vragen hebt horen wij dat natuurlijk graag, neem dan contact op met support@kingsoftware.nl

Kijk hier voor de Developers informatie en wijzigingen voor King 5.63a

Developers informatie

In King 5.64a zijn de database, webservices, layouts en XSD’s van King op een aantal punten gewijzigd.

Vanuit je applicatie wordt wellicht een koppeling met King gemaakt, en onderstaande informatie betreffen de aanvullingen en wijzigingen om de laatste versie van de King Software aan te passen.

Databasewijzigingen King 5.64a1 (pdf)
Combowaardes database King 5.64a1 (pdf)

Webservices:

Wijzigingen Layouts King 5.64a1 (pdf)
XSD-wijzigingen release 5.64a1 (pdf)
XSD King 5.64a1 (ZIP-bestand)

Alle informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.

Als je nog vragen hebt horen wij dat natuurlijk graag, neem dan contact op met support@kingsoftware.nl

Kijk hier voor de Developers informatie en wijzigingen voor King 5.63a